Sijainti Ravintolat

As Oy Helsingin Tsinnia 

Viikinportti 4, Helsinki

Artikkelit toukokuu 2016

Jätehuoneeseen on jälleen kannettu sinne kuulumatonta rojua. Muistutimme viimeksi tammikuussa, mitä jätehuoneeseen saa tuoda ja mitä ei.

Jätehuoneeseen ei saa tuoda huonekaluja, rakennusjätteitä, kodinkoneita, lastenrattaita, ongelmajätteitä tai mitään muutakaan, joka ei mahdu oikeaan jätelaatikkoon. Kaikki tällainen jäte tulee jokaisen itse huolehtia kaatopaikalle tai kierrätyspisteisiin. Jätehuoneen lattialle ei saa jättää mitään jätettä tai tavaraa.

Jokaisen on ymmärrettävä, että vastikkeilla katettava jätteiden hävittäminen kattaa vain ja ainoastaan jäteastioiden tyhjentämisen. Kaikki jäteastioiden ulkopuolinen jäte edellyttää erikoistilauksen tekemistä, ennen kuin tällaiset romut lähtevät jätehuoneesta minnekään. Erikoistilaus maksaa erikseen jo tilauksen tekemisestä lähtien. On edesvastuutonta, että jotkut asukkaat kantavat omalle vastuullensa kuuluvaa romua yhteiseen jätehuoneeseen ja odottavat, että ko. romut hävitettäisiin muiden maksamana.

Jos olet kantanut noita rojuja jätehuoneeseen, pyydämme sinua nyt ystävällisesti hoitamaan kyseisen tavaran hävittämisen oikealla tavalla.

Pyritään pitämään yhdessä jätehuone siistinä ja toimitaan ohjeiden mukaisesti.

Tervetuloa sunnuntaina 29.5. alkaen kello 13.00 pihatalkoisiin. Istutamme pihaan suunnitelmien mukaan hortensioita ja marjapensaita sekä laitamme istutuslaarit kesäkuntoon. Työkalut tulevat yhtiön puolesta (huoltoyhtiöltä). Talkooväen on hyvä varata itselleen työhön soveltuvat vaatteet sekä hansikkaat.

Talkoiden vetovastuu on Sanna Tossavaisella. Häneltä saa tarvittaessa myös lisätietoa päivän tapahtumasta sekä istutuksista.

Ohjelma

- Istutustalkoot  klo 13-17.
- Makkaraa ja juotavaa tarjolla talkooporukalle klo 15.
- Miesten talkoosauna lämpiää klo 17-19 ja naisten talkoosauna klo 19-22. Tarjolla pizzaa ja limua.

Tervetuloa!

Kuntosalille on hankittu lisälevytanko, levytangon pehmuste, mutkatanko, jousilukot, lisää levypainoja (10 ja 20kg parit), säädettävä käsipainosetti (maks. 20kg) sekä leuanvetotanko.

Hyviä treenejä!

Kuntosalin käyttösäännöt vielä kertauksena

- Kuntosalilla harjoittelu on sallittu kello 7.00 – 22.00.
- Vältä tarpeetonta meteliä. Salin yläpuolella asutaan.
- Laitteita ei saa siirtää ja pidäthän salin siistinä.
- Huomioithan harjoitteluun kuuluvat vakuutukset. Kuntosaliharjoittelu tapahtuu aina omalla vastuulla.
- Kuntosali on tarkoitettu vain As. Oy. Helsingin Tsinnian asukkaiden ja osakkaiden käyttöön, ethän tuo salille ulkopuolisia.
- Salilla saa säilyttää vain taloyhtiön yhteisiä laitteita.
- Käytä laitteissa harjoitellessasi hikipyyhettä ja siisti laite käytön jälkeen. Älä käytä salilla ulkojalkineita.
- Painoja on rajallisesti, joten palauta käsi- ja levypainot niille kuuluville paikoille käytön jälkeen.
- Otetta parantavien käsijauheiden kuten mm. magnesiumin käyttö on kielletty.
- Jos havaitset laitteessa vikaa, merkitse laite teippaamalla siihen lappu, jossa lukee mikä on vikana. Laita vikatieto myös sähköpostilla hallitukselle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Asunto Oy Helsingin Tsinnian osakkaat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 24. päivänä toukokuuta 2016 alkaen klo 17.30.

Kokouspaikkana on Infokeskus Korona, kokoushuone 511.
Viikinkaari 11, 00790 Helsinki
Kokousväelle tarjolla kahvia ja pullaa.

Tervetuloa.

Kokouskutsu ja työjärjestys tästä (salasana on uusi ovikoodi, kaikki pienellä kirjaimella)

Yhtiössä on tehty sokeritoukkahavaintoja, jonka vuoksi hallitus päätti ohjeistaa asukkaita estämään niiden leviämistä kotikonstein. On tärkeää, että luet ohjeen ja noudatat annettuja ohjeita, sillä torjuntatyö ammattilaisten toimesta tehtynä on asukkaille iso kustannus.

Tavaroiden säilytys porraskäytävillä

Muistutamme, että pelastuslaki kieltää yksiselitteisesti tavaroiden säilyttämisen kulkureiteillä.
 
Kerrostalon porras- ja kellarikäytävään ei paloturvallisuuden vuoksi saa kerätä minkäänlaista tavaraa. Tästä syystä on tärkeää pitää se kulkukelpoisena eikä siellä saa säilyttää mitään tavaraa.

Lastenvaunut tulee säilyttää huoneistossa tai erillisessä lastenvaunuvarastossa, ei ikinä porraskäytävässä.

Tulipalon sattuessa, lastenvaunuissa käytetyt materiaalit muodostavat voimakasta savua, joka leviää nopeasti rappukäytävässä ylöspäin. Se estää ihmisten ulospääsyn. Lisäksi käytävään kerätyt tavarat vaikeuttavat palokunnan toimintaa tulipalon sattuessa.

Kynnysmattoja ei saa pitää porraskäytävässä huoneistojen ovien edessä, koska ne ovat tuhopolttoriski ja niistä muodostuu voimakasta savua porraskäytävään. Ne voivat hankaloittaa poistumista hätätilanteessa.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä