Sijainti Ravintolat

As Oy Helsingin Tsinnia 

Viikinportti 4, Helsinki

Artikkelit huhtikuu 2016

Yhtiö on hankkinut lelulaatikon lasten leikkialueen viereen. Toivomme, että lelut päätyvät leikkien jälkeen laatikkoon, niin ne säilyvät hyvässä kunnossa sekä samalla piha pysyy järjestyksessä ja turvallisena. Kerrottehan lapsillenne, että pihalelut löytyvät jatkossa laatikosta ja leikkien jälkeen lelut viedään takaisin laatikkoon, niin muutkin lapset löytävät lelut leikkeihinsä.

Samalla päivitettiin muovinen harmaa hiekka-astia, jossa usein oli rikkonainen kansi, lelulaatikon kanssa yhtenäisen näköiseen malliin.

Muistutamme, että lattiakaivon puhdistus ja huolto kuuluu osakkaalle. Samoin poistoilmaventtiilien puhdistus.

Molemmat on syytä puhdistaa vähintään kerran vuodessa, jotta vältytään ikäviltä ongelmilta.

Likainen lattiakaivo voi johtaa hajuhaittoihin ja vähentyneeseen vedenvirtaukseen. Likainen lattiakaivo kylpyhuoneissa voi johtaa myös yleisten sokeritoukkien leviämiseen. Sokeritoukat ruokkivat itsensä hiuksilla ja ihokarvoilla, irronneella ihosolukolla ja lialla, joita likainen lattiakaivo on pullollaan. Hyvä torjuntakeino on puhdistaa lattiakaivo säännöllisesti, jolloin sokeritoukalla ei ole ruokaa.

Likainen poistoilmaventtiili voi johtaa riittämättömään ilmanvaihtoon, koska poistoilmaventtiilin läpi ei pääse virtaamaan suunniteltua ilmavirtaa. Muista, että venttiiliä puhdistettaessa ja irroitettaessa säätö- asentoa ei saa muuttaa. Erityisen likaisen poistoilmaventtiilin saa irrotettua kiertämällä kehyksestä vastapäivään ja sitten vetämällä koko venttiilin ulos. Venttiilin voi pestä tavanomaisella astianpesuaineella ja vedellä.

Muista puhdistaa, myös liesituulettimen rasvasuodatin 1-2 kuukauden välein tai tarpeen vaatiessa useammin.

Jos et ole puhdistanut näitä kohteita viimeaikoina huoneistossasi, nyt on korkea aika tehdä se. Lattiakaivoja löytyy yleensä kaksi kappaletta pesuhuoneesta (yksi suihkun kohdalta ja toinen lähempää ovea) sekä erillis-WC:sta. Poistoilmaventtiileitä on yleensä pesuhuoneessa, saunassa, erillis WC:ssa ja keittiössä.

Liitteissä tarkemmat ohjeet. Lisätietoja löydät huoneiston Kodin kansiosta.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä