Sijainti Ravintolat

As Oy Helsingin Tsinnia 

Viikinportti 4, Helsinki

Jätehuone

Asukkaiden käytettävissä oleva jätehuone sijaitsee B- ja C-talojen välissä. Huolehdithan seinällä olevien ohjeiden mukaisesti jätteet oikeisiin laatikoihin. Kierrätystä varten tilassa on jäteastiat sekajätteelle, paperille, pahville ja kartongille, biojätteelle, muovipakkauksille, lasille ja metallille.

Kaikki kierrätykseen menevät roskat tulee lajitella omiin astioihinsa ja ne on ehdottomasti laitettava astian sisäpuolelle.

Laatikoita ei tule ylitäyttää, koska ylitäydestä (luukku ei mene kunnolla kiinni) laatikosta laskutetaan erillinen lisähinta yhtiöltä. Samoin kaikesta astioiden ulkopuolelle jäävästä jätteestä, jolle on olemassa astia, laskutetaan erikseen. Erityisesti sekajätelaatikoiden kohdalla ylitäyttöä tapahtuu helposti, kun jokainen heittää jätteensä ovelta ensimmäiseen laatikkoon, vaikka vieressä olevissa laatikoissa olisi vielä hyvin tilaa. Jos laatikko on jo täysi eli kansi ei mene kunnolla kiinni, olethan ystävällinen ja laitat jätteet laatikkoon, jossa on vielä tilaa. Kaikki ylimääräisetkin kustannukset päätyvät lopulta asukkaiden itsensä maksettavaksi hoitovastikkeissa tai vuokrassa.

Jätehuoneeseen ei saa tuoda huonekaluja, rakennusjätteitä, kodinkoneita, ongelmajätteitä tai mitään muutakaan, joka ei mahdu oikeaan jätelaatikkoon. Kaikki tällainen jäte tulee jokaisen itse huolehtia kaatopaikalle tai kierrätyspisteisiin. Jätehuoneen lattialle ei saa jättää mitään jätettä tai tavaraa.

Tällaiset tavarat/jätteet eivät häviä jätehuoneesta itsestään, koska niiden hävittäminen vaatii erillisen tilauksen yhtiöltä. Joten pidetään jätehuoneemme siistinä ja yhtiön kustannukset kurissa toimimalla oikein: viedään itse ne tavarat ja jätteet kaatopaikalle tai kierrätyspisteisiin, joille jätehuoneessa ei ole laatikkoa. Jos olet ostanut uusia huonekaluja kotiin toimitettuna, sovi myyjäliikkeen kanssa tarvittaessa vanhojen poisviennistä samalla kertaa.

Sähkö- tai elektroniikkalaitteen keräyksestä löydät lisätietoa täältä.

Liiketiloille tarkoitettu jätehuone sijaitsee Viikinportti 2:n ja Viikinportti 4:n välissä.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä