Sijainti Ravintolat

As Oy Helsingin Tsinnia 

Viikinportti 4, Helsinki

Jätehuoneeseen kuulumattomat rojut

Jätehuoneeseen on jälleen kannettu sinne kuulumatonta rojua. Muistutimme viimeksi tammikuussa, mitä jätehuoneeseen saa tuoda ja mitä ei.

Jätehuoneeseen ei saa tuoda huonekaluja, rakennusjätteitä, kodinkoneita, lastenrattaita, ongelmajätteitä tai mitään muutakaan, joka ei mahdu oikeaan jätelaatikkoon. Kaikki tällainen jäte tulee jokaisen itse huolehtia kaatopaikalle tai kierrätyspisteisiin. Jätehuoneen lattialle ei saa jättää mitään jätettä tai tavaraa.

Jokaisen on ymmärrettävä, että vastikkeilla katettava jätteiden hävittäminen kattaa vain ja ainoastaan jäteastioiden tyhjentämisen. Kaikki jäteastioiden ulkopuolinen jäte edellyttää erikoistilauksen tekemistä, ennen kuin tällaiset romut lähtevät jätehuoneesta minnekään. Erikoistilaus maksaa erikseen jo tilauksen tekemisestä lähtien. On edesvastuutonta, että jotkut asukkaat kantavat omalle vastuullensa kuuluvaa romua yhteiseen jätehuoneeseen ja odottavat, että ko. romut hävitettäisiin muiden maksamana.

Jos olet kantanut noita rojuja jätehuoneeseen, pyydämme sinua nyt ystävällisesti hoitamaan kyseisen tavaran hävittämisen oikealla tavalla.

Pyritään pitämään yhdessä jätehuone siistinä ja toimitaan ohjeiden mukaisesti.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä