Sijainti Ravintolat

As Oy Helsingin Tsinnia 

Viikinportti 4, Helsinki

Autopaikat

Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat Viikin Prisman parkkihallissa, kansilla 3 ja 5.

Käyttöoikeus autopaikkaan maksaa 25€/kk. Käyttöoikeutta vastaan saa kulkutunnisteen, jolla pääsee parkkihalliin B-taloa vastapäätä olevasta nosto-ovesta, sekä Prisman sisäänkäynnin vasemmalla puolella olevasta hissistä.

 

Autopaikkoja vuokrataan talossa asuville osakkeenomistajille yksi paikka huoneistoa kohden. Mikäli Tsinnialle varattuja autopaikkoja on edelleen vapaana ja jonotuslistalla ei ole ketään, voi tilapäisesti saada toisen autopaikan. Toisen autopaikan menettää kuitenkin siinä vaiheessa, jos jostakin huoneistosta halutaan ensimmäinen autopaikka ja uusia autopaikkoa ei muutoin olisi tarjolla. Huomaa, että autopaikka ei siirry huoneiston mukana toiselle asukkaalle.

Autopaikan haltija ei myöskään voi siirtää autopaikan vuokraoikeutta edelleen, vaan se siirtyy jonossa seuraavalle.

Isännöitsijätoimisto ylläpitää autopaikkojen jonotuslistaa. Autopaikat vuokrataan jonotusjärjestyksessä.

Käyttöoikeutta parkkipaikkaan haetaan olemalla yhteydessä Myyrmäen huollon asiakaspalveluun (http://www.myyrmaenhuolto.fi/yhteystiedot), puhelin: 09 530 6140, fax. 09 530 61460, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Huomaathan, että taloyhtiön piha-alueelle ei saa pysäköidä. Piha-alue on pelastautumistie ja hälytysajoneuvojen tulee päästä liikkumaan pihateillä. Muuta parkkitilaa kannattaa etsiä katujen varsilta, sitä löytyy yleensä runsaasti. Kannattaa kuitenkin huomioida pysäköintikiekon käyttö arkisin. Nesteen kylmäaseman hiekkapiha ei ole virallinen parkkialue, ja siitä voi saada kaupungin pysäköintivirhemaksun. Taloyhtiöllä ei ole vieraspaikkoja.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä